AVG Antivirus Uitschakelen

AVG Antivirus Uitschakelen
AVG Antivirus biedt geavanceerde bescherming voor uw computersysteem tegen verschillende schadelijke bedreigingen. U kunt deze software gebruiken voor een gratis versie of voor een betaalde versie. Zodra u het op uw computer hebt gedownload, begint het uw computer te beschermen tegen virussen en andere beveiligingsrisico's, afhankelijk van uw versie. Als uw antivirusprogramma u ervan weerhoudt om een ​​legitiem programma op uw computer te installeren, schakel het dan uit tijdens het installatieproces.

Bij AVG klantenservice telefoonnummer Nederland hebben we u stapsgewijze instructies gegeven om u te laten weten hoe u AVG-antivirus kunt uitschakelen. Er wordt gesuggereerd dat u in plaats van het hele programma uit te schakelen, alleen individuele beveiligingsopties uitschakelt. Dit is handig als u uw antivirusbescherming wilt behouden, maar de beveiliging voor webbrowsing wilt uitschakelen. Afgezien van dit, als u een probleem tegenkomt tijdens het volgen van deze stappen, dan kunt u gemakkelijk contact opnemen met AVG Support voor onmiddellijke ondersteuning van onze technische expert.

Individuele beveiligingen uitschakelen


Stap 1 - als u alleen individuele bescherming wilt uitschakelen, moet u uw AVG-antivirus openen en vervolgens op de beveiliging klikken die u wilt uitschakelen, zoals "Identiteit" als u de identiteitsbescherming van AVG wilt uitschakelen.

Stap 2 - daarna moet u op de optie "Ingeschakeld" klikken om de beveiliging uit te schakelen die deze verandert in "Uitgeschakeld". U kunt op Uitgeschakeld klikken om de service opnieuw in te schakelen.

Stap 3: keert nu terug naar het hoofdvenster van AVG antivirus of klik op de "X" in de hoek om het programma te verbergen

Alle beveiligingen uitschakelen


Stap 1 - om alle bescherming uit te schakelen, moet u AVG-antivirus openen en vervolgens op de knop "Optie" klikken in het vervolgkeuzemenu. Klik nu op het item "Geavanceerde opties".

Stap 2 - later moet u "AVG-beveiliging tijdelijk uitschakelen" selecteren in het navigatiepaneel. Klik vervolgens op de knop "AVG-beveiliging tijdelijk uitschakelen"

Stap 3 - bij de laatste stap moet u de waarschuwing op het scherm zorgvuldig lezen en vervolgens de vervolgkeuzelijst "AVG uitschakelen voor" gebruiken en de hoeveelheid tijd selecteren om de beveiliging uit te schakelen. Selecteer nu "Tot opnieuw opstarten" om de beveiliging uit te schakelen totdat u uw computer opnieuw opstart. Klik daarna op de knop "Ok" zodra deze is voltooid "en klik vervolgens op" AVG-beveiliging inschakelen "om bescherming in te schakelen voordat de ingestelde tijd is verstreken.

Share this

Related Posts

First